טקס מצטייני נשיא ה- 25

בנוכחות נשיא האקדמית, פרופ' שלמה בידרמן, מנכ"ל האקדמית, בני אלון, ובהשתתפות הסגל המנהלי והאקדמי, התקיים טקס חגיגי ומרגש לכבוד הסטודנטים המצטיינים שלנו

הסטודנטים הנרגשים הגיעו בליווי בני משפחותיהם, נהנו מכיבוד וקיר צילום, הרצאה של ד"ר רמר ביאל שרון "למה רק 96 ולא 100: על הישגים לימודיים ויחסים משפחתיים", קטע אומנותי של שניים מן הסטודנטים ששרו את "אהבה קטנה" של שירי מימון, חלוקת תעודות ותמונה קבוצתית (כן, כל הניידים נשלפו).

האקדמית צירפה סטודנטיות וסטודנטים רבים לנבחרת המצטיינת שלה, בפעם ה- 25. רף אקדמי גבוה הציבה לעצמה המכללה, לצד עשייה חברתית וקהילתית, וזאת התוכנית שלה גם ל- 25 השנים הבאות.

אנו מברכים וגאים במצטיינים שלנו,

הנה כמה מהם:

הסטודנטית ליאת אליאב היא תלמידת תואר ראשון בסיעוד. ליאת פעילה בעמותת חינוך לפסגות כמדריכת קבוצה. הסטודנטית סהר מייזלר  היא תלמידת תואר ראשון במדעי ההתנהגות. סהר פעילה במלגה במרכז תלמים בבית ספר תיכון עירוני ז' כחונכת לתלמידי תיכון.

הסטודנטית טל גוז  היא תלמידת תואר ראשון במדעי ההתנהגות. טל פעילה כמתרגלת בתכנית נגיעות אקדמיות ואף כמנחת נבחרת מנהיגות בעמותת עתיד בטוח.

הסטודנט יונתן שמש הוא תלמיד לתואר ראשון במדעי המחשב. יונתן הוא פעיל בתכנית שגרירי רוטשילד. במסגרת התכנית יונתן פעיל בפרקטיקום במרכז לקשרי אקדמיה קהילה במכללה.

הסטודנטית דניאלה איליסקו היא תלמידת תואר שני בפסיכולוגיה. דניאלה פעילה בסיוע בטיפול בילדי הקהילה הזרה במועדוניות עמותת "יוניטף".

25 א.jpg25 ג.jpg