השתתפות בניסוי - שיתוף פעולה עם חברת Darebiz

כתלמידים באקדמית, אנו רוצים לתת לכם הזדמנות חד-פעמית להכיר את שוק ההון ורזי המסחר מבפנים על ידי מומחים מהתעשייה. לשם כך, אנו בונים ניסוי חדשני אשר ישתמש במנגנון מסחר בשוק ההון כדי לנבא את התוצאות בבחירות הקרובות.

אנחנו מזמינים אתכם להשתתף בניסוי. בסוף הניסוי (לאחר הבחירות), כל משתתף יקבל תגמול כספי, כאשר סכום התגמול יהיה תלוי בהחלטות שקיבל לאורך הדרך ובתוצאות האמת של הבחירות. בסה"כ יחולק סכום של 10,000 ₪ למשתתפים.

המחקר נעשה בשיתוף עם חברת Darebiz ובהנחיית יוצאי חברות אלגוטריידינג מובילות עם ניסיון רב-שנים במסחר בשוקי ההון השונים.

במהלך המחקר ילמדו המשתתפים בצורה פרקטית (Hands-on):

1.  איך מתבצע מסחר באופן פרקטי בשוק ההון בכלל ובנגזרים בפרט?
  2.  איך נראה ספר פקודות בבורסה, איך סוחרים מתמודדים איתו ומה משפיע על המחיר של נכסים בשוק?
  3.  מה הם סוגי הפקודות השונים שקיימים בבורסה, מתי משתמשים בכל סוג, ואיפה עמלות המסחר נכנסות לתמונה?
  4.  איך בונים ומנתחים פוזיצית מסחר, למה כל כך קל לעשות שורט על נכסים באמצעות חוזים עתידיים ואיך מתמודדים עם דרישת הבטחונות?

בניסוי עצמו כל משתתף יקבל סכום כסף וירטואלי ראשוני איתו יוכל לסחור, ובסוף הניסוי (לאחר הבחירות ב-9 באפריל) הכסף הווירטואלי בחשבונו יומר לכסף אמיתי. הסכום שכל משתתף יקבל תלוי בהצלחתו במסחר עצמו.

מעוניינים להצטרף ?

·  כל מה שצריך זה ללחוץ על הלינק הבא - להרשמה ולמלא את טופס ההרשמה ולבחור לאיזה מפגש תרצו להגיע (כמות המשתתפים מוגבלת).

·  חובה להגיע לאחד ממפגשי ההכנה. המפגשים יצויינו בטופס הרשמה. המפגשים יתקיימו באקדמית, כאשר מיקום מדויק יימסר בהמשך.

לפרטים או שאלות נוספות ניתן ליצור קשר עם חברת Darebiz במייל - info@darebiz.com.

החוקרים השותפים מהמכללה הם: פרופ' איציק ונציה וד"ר רחלי כאליפא מבית הספר לניהול וכלכלה.